logo
RNTV Live

Cârciumarul din Comarnic care vindea alcool metilic pe post de ţuică, condamnat. Cinci morţi/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Cârciumarul din Comarnic care vindea alcool metilic pe post de ţuică, condamnat. Cinci morţi

Cârciumarul din Comarnic, acuzat că a vândut alcool metilic, în loc de ţuică, a fost condamnat la şase ani de inchisoare. Cinci oameni şi-au pierdut viaţa atunci, după ce au băut otrava din pahare.

Barbartul este obligat acum să plătească şi o sumă destul de mare, drept daune pentru rudele celor decedaţi.

Cârciumarul din Comarnic care vindea alcool metilic pe post de ţuică

În 2015, la birtul denumit de localnici, Capela, mai multe persoane au băut fără să ştie, în loc de ţuică, alcool metilic. Prima victimă a fost un bătrân de 72 de ani. Pentru că avea afecţiuni medicale grave, familia nu a intrat la bănuieli. A doua zi, însă, aceasta s-a alarmat după ce fiul bărbatului, de 42 de ani, a murit şi el, deşi nu fusese bolnav. La necropsie legiştii au stabilit că cei doi au murit intoxicaţi cu alcool metilic.

Oamenii legii au găsit la acea vreme resturi din băutura spirtoasa consumată, care fusese cumpărată de la barul administrat de Ion Bârlică. Astfel, probele au fost trimise la Institutul Naţional de Criminalistică din Bucureşti, care a confirmat bănuielile.

Alte trei persoane au murit si ele la spital. Se ştia că au băut alcool cumpărat de la acelaşi bar din Comarnic.

Iniţial, Tribunalul Prahova stabilise o pedeapsa de 3 ani de închisoare, Curtea de Apel Ploiesti a dublat-o la 6 ani și 4 luni.Sentinţa este definitivă. Aceeaşi instanţă a mărit valoarea daunelor morale pe care le vor primi rudele victimelor, de la 8000, la 20.000 de euro.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-fata-a-fost-violata-de-doi…/

Pentru mai mute ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor