logo
RNTV Live

Caravana Educație este în judeţul Prahova/VIDEO

Mihai Constantinescu

Caravana Educație este în judeţul Prahova.

Caravana Educației, un proiect pilot organizat de  Tineretul Social Democrat, a ajuns și în județul Prahova, în orașul Boldești Scăieni.  25 de elevi din școlile gimnaziale au participat la clasa pe roti, unde profesorii voluntari îi pregătesc timp de șase săptămâni la disciplinele Matematică și Limba și Literatura Romană pentru primul examen important din viața lor,  Evaluarea Națională.

Caravana Educație este în judeţul Prahova

25 de elevi din școlile gimnaziale din orașul Boldești Scăieni au participat la clasa pe roti, unde profesorii voluntari îi pregătesc timp de șase săptămâni la disciplinele Matematică și Limba și Literatura Romană pentru a susține examenul de  Evaluare Națională. Cursurile gratuite au fost susținute în cadrul unui proiect pilot lansat de Tineretul Social Democrat denumit Caravana Educației. Ideea acestui program a venit în contextul în care abandonul școlar este destul de mare în rândul elevilor de clasa a VIIIa.

Caravana Educație va rămâne în judeţul Prahova timp de încă 3 săptămâni, perioadă în care elevii din Boldești Scăieni se vor pregăti pentru primul examen important din viața lor, Evaluarea Națională.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor