logo
RNTV Live

Caravana antreprenoriatului ajunge mâine la Ploieşti. Vezi unde

caragiale-liceu-696×525
rnews

Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” urmează să găzduiască un proiect la nivel național dedicat tinerilor antreprenori! Proiectul poartă numele „Vreau să fiu Antreprenor” și reprezintă o caravană de antreprenoriat. Rolul acestui proiect este acela de a-i inspira și sprijini pe tinerii liceeni sau studenți să afle mai multe despre antreprenoriat, iar cei ce doresc să se implice vor fi ghidați de către reprezentanții proiectului.

În data de 23 februarie, caravana va ajunge la Ploiești. Evenimentul va avea o durată de două ore și va începe la ora 11:30, la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” din Ploiești.

„Vrem să aducem în discuție diverse teme, respectiv teama de eșec, și povestea business-ului lor. Încercăm să punctăm în pași mici și antreprenoriatul în satele românești.”, a spus unul dintre reprezentanții acestui proiect.

Faza locală a proiectului este organizată de Alin Apostu, Miruna Matei, Andreea Turmac și Claudiu Scarlat, iar speakerii evenimentul vor fi Cristian Vintilescu și Jean Bucur.

preluare incomod.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor