logo
RNTV Live

Caporal găsit mort în bază – se cercetează împrejurările

15494042
Ștefan Petre

Un militar din cadrul Forţelor Aeriene Române a fost găsit decedat marţi, în patul său de la Baza 57 „Mihail Kogălniceanu” din Constanța.

„Un gradat profesionist din cadrul Forţelor Aeriene Române a decedat, marţi, 14 februarie, în Baza 57 Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa. Caporalul clasa a II-a Marian Pascu era încadrat la Centrul 70 Geniu Pantelimon şi se afla în misiune în Baza 57 Mihail Kogălniceanu. Militarul, care se afla la odihnă, a fost găsit în patul său de colegi, în jurul orei 16,30, în stare de inconştienţă”, anunță MApN.

Personalul medical al bazei i-a oferit primul ajutor, ulterior un echipaj SMURD încercând să îl salveze. Cu toate eforturile medicilor, caporalul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat, precizează Agerpres. Conform procedurilor, a fost sesizat Parchetul Militar Constanţa, cauza exactă a decesului urmând a fi stabilită după finalizarea procedurilor medico-legale.

Comandantul unităţii de care aparţinea militarul a numit o comisie de cercetare a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Caporalul avea 43 de ani şi era angajat al Ministerului Apărării Naționale din anul 2006. Era căsătorit şi avea un copil de 12 ani, potrivit sursei citate de Agerpres. Conducerea Ministerului Apărării Naţionale și-a exprimat printr-un comunicat profundul regret pentru această pierdere şi a transmis sincere condoleanţe familiei îndoliate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor