logo
RNTV Live

Cântăreț celebru, condamnat la 50 de ani de închisoare

R.-Kelly-640×400
Ștefan Petre

R. Kelly, star R&B faimos în întreaga lume, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru pornografie infantilă, această sentință adăugându-se celor 30 de ani de arest pentru abuz sexual (conform deciziei din iunie).

CNN anunță că artistul de 56 de ani, cunoscut la nivel mondial pentru hitul său „I Believe I Can Fly” şi pentru cele 75 de milioane de discuri vândute, a fost găsit vinovat în septembrie anul trecut. El a fost însă achitat de alte acuzaţii de obstrucţionare a justiţiei. O cerere pentru un nou proces a fost respinsă.

Robert Kelly este considerat de instanță un prădător sexual în serie care, de-a lungul anilor, a vizat femeile tinere. A avut însă mereu grijă să-și ascundă faptele. „Astăzi, chiar şi după verdictul juriului împotriva sa, Kelly refuză să-şi asume responsabilitatea pentru infracţiunile sale”.

Apărarea a cerut pedepsele sale să fie ispăşite în acelaşi timp, şi nu consecutiv, pentru ca R. Kelly să îşi poată sfârşi viaţa în afara închisorii. „Sunt puţine şanse ca el să recidiveze la vârsta de 80 de ani”, au insistat avocaţii săi. „Majoritatea infracţiunilor sale au fost comise acum o jumătate de secol”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor