logo
RNTV Live

Canicula face primele victime. Un preot a leșinat la slujbă

rnews

Canicula din ultimele zile face primele victime. Un preot din Ploiești a leșinat  chiar în timpul slujbei, din cauza căldurii insuportabile.

 S-a întâmplat la biserica  Domnească Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Preotului paroh i s-a făcut rău chiar în timp ce ținea slujba de hram a lăcașului de cult.

Enoriașii au chemat imediat ambulanța care s-a deplasat la fața locului, acordând preotului primul ajutor.

A leșinat la coadă la Înmatriculări

Nu este singurul caz de gen înregistrat în Ploiești. Ieri, o tânără care stătea la coadă la Serviciul Înmatriculări Auto a leșinat tot din cauza temperaturilor insuportabile. Fata, în vârstă de 28 de ani, a fost consultată de medicii de pe ambulanță, ea refuzând transportul la spital.

Alte două persoane, o femeie de Câmpina și un bărbat din Ploiești în vârstă de 64 de ani au avut nevoie de intervenția echipajelor de ambulanță, după ce au leșinat în plină zi pe stradă din cauza caniculei.

În ultimele 24 de ore, 370 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, după ce li s-a făcut rău din cauza căldurii.

În Prahova a fost instalat cod roșu de caniculă. 

 

sursa – mediafax.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor