logo
RNTV Live

Candidaţii la funcţia de director de şcoală, întrebaţi ce au în comun…şosetele şi mănuşile

director scoala
rnews

La ora actuală, se află în derulare, inclusiv în Prahova, concursul pentru ocuparea funcţiei de director şi director adjunct în unităţile de învăţământ preuniversitar. Dincolo de scandalul apărut  la prima probă, când, în câteva localităţi din ţară, candidaţii nu au putut fi evaluaţi din cauza imposibilităţii constituirii comisiei de concurs, la proba scrisă, mulţi dintre aceştia s-au arătat uimiţi  de anumite întrebări pe care le-au citit pe foaia de examen. Mai exact, candidaţii au avut în faţă 20 de întrebări care au constat, de fapt, în 20 de desene pe care ei trebuia să le identfice în oglindă. De asemenea, au mai avut 20 de întrebări de cultură generală sau de logică şi comunicare şi 20 de management, care au avut punctaj mare.

Iată câteva dintre întrebările care au creat  mari controverse şi discuţii aprige în randul candidaţilor care s-au simţit, unii dintre ei, “luaţi la mişto” :

“Măgarul întotdeauna are…?”

A. grajd B. potcoave C. Harnaşament D. copite E.coamă

Ce au în comun şosetele şi mănuşile?

A. şosetele sunt purtate în picioare, mănuşile sunt purtate pe mâini

B. sunt vândute în perechi

C. sunt articole de îmbrăcăminte

D. sunt făcute din acelaşi material

E. şosetele sunt îmbrăcate înaintea mănuşilor

Pantofii întotdeauna au…

A.piele B. şireturi C. tălpi D.rezemătoare de picior E. tocuri

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor