logo
RNTV Live

Când se deschide patinoarul din Parcul Municipal Vest?/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Când se deschide patinoarul din Parcul Municipal Vest?

Lucrările de reamenajare ale patinoarului din incinta Parcului Municipal Vest sunt foarte aproape de a fi finalizate. Nu a mai rămas decât ca  angajații spațiului de agrement să pună la punct câteva detalii pentru ca patinoarul să fie funcțional. Totuși, totul va depinde și de vremea din următoarea perioadă care trebuie să permită amenajarea și desfășurarea în bune condiții a acestui sport.

1 Decembrie este data la care se preconizează că patinoarul din incinta Parcului Municipal Vest va fi deschis celor care vor să practice patinaj în aer liber.

Potrivit lui Donald Constantin, iubitorii patinajului nu vor scoate mai mulți bani din buzunar față de anul trecut. Tarifele rămânâ neschimbate, așa cum au fost stabilite de Consiliul Local Ploiești.

Patinoarul de la Parcul Municipal Vest din Ploiești va fi deschis zilnic, pe perioada sezonului rece, între orele 09.00 – 21.00. Trebuie precizat și fatul că acesta va avea și un centru de închiriere și ascuțit patine.

Vă reamintim faptul că investiția a fost realizată cu fonduri europene, dar și de la  bugetul local.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ciorna-autcum-febntezi-taxa-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor