logo
RNTV Live

CANCAN: Denise Rifai a recunoscut relația cu Dan Bittman?

Cine-e-de-fapt-Denise-Rifai.-Cum-a-ajuns-celebra-si-cum-a-fost-viata-ei-de-pana-acum
Dudau Andreea Valentina

Denise Rifai a recunoscut: ce spune despre relația cu Dan Bittman?

Denise Rifai a vorbit despre relația pe care o are cu Dan Bittman: află ce a declarat vedeta!

Denisa a fost văzută cu Dan Bittman la mare. Cei doi păreau extrem de apropiați, iar prezentatoarea era fericită: s-a speculat că cei doi ar avea o relație pe care nu vor să o recunoască. Astfel, Denise Rifai a dorit să spună tot adevărul despre ea și solistul trupei Holograf.

Ea a spus că doar sunt prieteni buni, fără a avea însă o relație amoroasă: „Dan este un om foarte important pentru mine și este parte din viața mea!”.

„Oamenii speculează și scot din context! Am spus mereu că sunt povești și povești! Povestea mea, deși iubesc copiii, deși îmi închipuiam când eram mică o altfel de viață pentru mine, s-a întâmplat să fie altfel! Foarte fericită sunt, foarte împlinită cu viața mea și mi-ar plăcea, da, normal, să am un copil. Am spus mereu și spun de fiecare dată că dacă nu va fi să fie, nu e nicio problemă nici așa”.

Dan Bittman este cel care nu s-a stânjenit să-i ofere un inel chiar în timp ce era intervievat în emisiunea moderatoarei. In cadrul unui interviu. Denise Rifai nu a ezitat să declare că bijuteria primită în dar de la Dan Bittman are un loc important în viața ei, mai exact, ori de câte ori simte, aceasta nu ezită să poarte inelul: „„Da, îl am și îl port foarte des chiar. Sunt flatată ori de câte ori aud cuvinte frumoase și mi-aș dori să fie mulți oameni care să mă iubească”.

”În fiecare zi mi-ar plăcea să primesc câte un premiu. Acasă este un loc plin de distincții. Însă să știi că-s foarte bucuroasă când le primesc pentru că sunt foarte muncite. Și mie niciodată nu mi-au plăcut premiile sau distincțiile doar așa de fason. Și mă onorează foarte tare pentru că știu că sunt primite pe real și sunt muncite și documentate. Sunt 6 oameni în echipa mare care fac câți 40. Iar eu încerc să nu-mi dezamăgesc echipa. Și sunt foarte ambițioasă, bătăioasă, puternică și sunt acolo”, a mai spus Denise Rifai.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor