logo
RNTV Live

CANCAN: Cu ce se ocupă acum cunoscuta Oana Lis?

image-238
Dudau Andreea Valentina

Află din ce își câstigă Oana Lis existența!

Oana și Viorel Lis sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc: ce spun despre căsnicia lor? Oana Lis face tot posibilul ca soțului său să nu-i lipsească nimic, chiar dacă situația lor nu este una fericită.

Oana Lis s-a decis să profeseze ca psiholog pentru a câștiga un ban în plus, în urma unor grave probleme de sănătate și cu lipsuri financiare.

Oana Lis a terminat studiile în domeniul psihologiei, iar de curând a început să și lucreze ca psiholog online: nevoia de un venit în plus și problemele de sănătate ale soțului au făcut-o pe Oana Lis să-și caute un loc de muncă. Femeia a spus că visul ei este să-și deschidă un cabinet de psihologie. Din păcate, problemele soțului și pandemia au făcut-o să renunțe la deschiderea cabinetului și să lucreze online: „Am început și eu să lucrez ca psiholog online, dar trebuie să am energie. Visul meu este să-mi deschid un cabinet și să mă întâlnesc cu oamenii. Îmi deschisesem un cabinet,  doar că acolo am pierdut banii, a venit pandemia și a trebuit să-l închid”.

Chiar dacă problemele îl doboară, Viorel Lis nu uită să glumească: „I-am dat voie doar cu femei”. Acest lucru nu o deranjează pe Oana susținând că îi este mult mai ușor să lucreze cu femeile decât cu bărbații. Viorel Lis se confruntă cu epilepsie și diabet.

Oana susține că medicul i-a spus soțului său să țină un regim strict, însă în unele momente are poftă de dulciuri: „Regimul de diabet este foarte restrictiv și nu e așa gustos. Trebuie să mănânce fără sare, fără zahăr, nu are voie sucuri. La amândoi ne place să mâncăm, dar eu țin regim că m-am îngrășat și el că e diabetic. Lui îi plac dulciurile și ultima oară l-a certat doctorul în spital. A zis că degeaba vine și face tratament, degeaba ia pastile dacă nu respectă regimul ”.

Soția lui Viorel Lis a dezvăluit faptul că înainte era obișnuită ca acesta să le facă pe toate, însă din cauza problemelor de sănătate pe care le are, Oana se vede nevoită să se ocupe de toate.

În ciuda acestor probleme și a diferenței de vârstă, Oana Lis a rămas alături de soțul și susține că va rămâne până în ultima clipă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor