logo
RNTV Live

CANCAN: Ce face acum Dan Bordeianu după ce a dispărut din centrul publicului

dan-bordeianu-1
Dudau Andreea Valentina

Dan Bordeianu, la 15 ani de la despărțirea de Adela Popescu: ce s-a ales de viața actorului?

Actorul nu mai apare la televizor, dar păstrează legătura cu cei care-l plac pe rețelele de socializare: el este activ și își împarte viața cu ei. Actorul a lăsat Bucureștiul în urmă și s-a mutat la țară alături de familia sa.

Conform imaginilor publicate pe rețelele de socializare, acum actoria a fost înlocuită cu alte îndeletniciri, precum statul în natură, gătitul, petrecutul timpului cu cei dragi, dar și sculptatul în lemn îi este acum un obicei din care a început să facă adevărate opere de artă: ”Superb! Absolut superb! Așa frumusețe iese din mâinile tale… felicitãri!”/ ”Ce frumusețe!”/ ”Felicitări!”/ ”Foarte frumos!”, sunt câteva dintre comentariile ce se găsesc la imaginile publicate de actor, care au adunat sute de aprecieri din partea internauților.

„Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Îmi pla­ce casa noastră de la Brăneşti. A fost ini­ţial cons­truită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră. Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând. Cu banii de student am început să reno­vez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos”, a mărturisit Dan Bordeianu în urmă cu ceva timp.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor