Campionul Edwin Petrea şi-a trecut în cont o nouă centură/VIDEO

Campionul Edwin Petrea şi-a trecut în cont o nouă centură.

Victorie după victorie pentru tânărul campion Edwin Petrea. Ploieșteanul a obținut o nouă centură la ultima competiție a sporturilor de contact, Gala MFS Kids Promotion III. Următorul meci al lui Edwin ar putea avea loc sâmbătă, 2 iulie.

ÎNCĂ O CENTURĂ

cel mai verde complex reziential

Campionul Edwin Petrea şi-a trecut în cont o nouă centură cu prilejul Galei MFS Kids Promotion III. S-a desfăşurat în Sala Sporturilor din Moşniţa Nouă, judeţul Timiş.

Sportivul de la CSM Ploieşti a întâlnit o mai veche cunoştinţă de-ale sale, pe Ionuţ Lăuneanu de la CS Viitorul Fântânele. Deznodământul a fost acelaşi: victorie pentru Edwin după trei reprize abordate în crescendo de elevul lui Ghiocel Petrea.

Deși are doar 13 ani, Edwin este un sportiv de mare perspectivă și extreme de popular pentry stilul său propriu în ring.

MFS Kids Promotion este un concept unic şi original în România, ce-i aduce în ring pe cei mai talentaţi sportivi juniori din România, practicanţi de sporturi de contact, în care sunt puse la bătaie centuri de amatori, recunoscute de Organizaţiile Internaţionale de profil.

Următorul meci al lui Edwin ar putea avea loc sâmbătă, 2 iulie, în compania lui Raul Lefter, în Gala „Cezar Fight Championship IV”, programată să se desfăşoare la Suceava.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here