logo
RNTV Live

Campionatul național de sprint urban și Cupa Polovragi la orientarea în alergare

campionatul-national-de-orientare-1068×407
Dudau Andreea Valentina

În zilele de 10-12 mai, Comuna Polovragi se va transforma în gazda a trei evenimente sportive de importanță națională. Va fi locul de desfășurare al Campionatului Național pe echipe, Etapei a III-a a Campionatului Național de sprint urban și va găzdui prima ediție a Cupei Polovragi la sportul Orientare în alergare!

Evenimentul este co-organizat de Federația Română de Orientare în colaborare cu Primăria Comunei Polovragi. Competițiile Naționale vor reuni sportivi legitimați la cluburile de orientare din întreaga țară, care sunt afiliate Federației Române de Orientare.

Participanții la Campionatele Naționale acoperă o gamă largă de vârste, între 12 și 85 de ani. În plus față de aceste campionate, sunt pregătite trasee și pentru cei care nu sunt legitimați, inclusiv începători în acest sport, copii alături de părinți sau întreaga familie, fără restricții de vârstă.

Cu scopul de a promova sportul în mediul rural, elevii din școlile din comunele învecinate au fost invitați să participe. Etapa de sâmbătă, 11 mai 2024, va fi recompensată cu prestigioasa „Cupa Polovragi”.

Informații suplimentare despre competiție pot fi găsite pe site-urile orienteering.ro și www.fro.ro.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor