logo
RNTV Live

Campioana lumii la popice este o prahoveancă/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Campioana lumii la popice este o prahoveancă. Luminița Dogaru a făcut istorie în Estonia, reușind să obțină un nou record la Campionatele Mondiale de individual și tandem.

Campioana lumii la popice este o prahoveancă

Prahoveanca Luminița Dogaru a câștigat aurul și titlul mondial în cadrul competiției (clasic + sprint),  desfășurată în Estonia. Ea a stabilit un nou record al lumii. Sportiva a reușit să doboare, fără eroare, cumulat, 891 de popice.

Performanța  sportivei reprezintă un nou record mondial, depășind cu doar un popic fosta referință, stabilită în urmă cu patru ani, la ediția organizată în România, la Cluj Napoca, de către o jucătoare din Serbia. Luminița Dogaru  a câștigat, de-a lungul anilor, tot ce se putea câștiga: titluri naționale, europene și mondiale. Alături de Luminița au mai participat și alte două sportive, ambele prahovence, Daniela Lăcătușu (Conpet Ploiești) și Sanda Alina (Rapid București).

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor