logo
RNTV Live

Câmpinean, reţinut de poliţişti după ce a fost prins la volan beat si fără permis

Mihai Constantinescu

Câmpinean, reţinut de poliţişti după ce a fost prins la volan beat si fără permis. S-a întâmplat ieri, polițiștii Biroului Rutier Câmpina dispunând măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Câmpina. Măsura s-a impus pentru săvârşirea infracţiunilor de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 4.50, conducătorul autoturismului, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu o rigolă aferentă sensului giratoriu al unui complex din municipiul Câmpina.

În urma producerii accidentului rutier, au rezultat doar pagube materiale.

Deși emana puternic halenă alcoolică, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemie.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, acesta are dreptul de a conduce suspendat, ca urmare a săvârșirii în data de 9 aprilie 2019, a infracțiunii de „Refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

În cursul zilei de azi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, în vederea analizării dispunerii unei alte măsuri preventive.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/accident-rutier-mortal-in…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor