logo
RNTV Live

Câmpina: O mamă a plecat de la domiciliul fiului său și a dispărut fără urmă. Apelul polițiștilor

38990a3e-4d3c-435c-9337-c76a210d4c47
Mihai Constantinescu

Câmpina: O mamă a plecat de la domiciliul fiului său și a dispărut fără urmă. Apelul polițiștilor

Ieri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 20:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpina au fost sesizați despre faptul că numita PETMEZI OLIMPIA, în vârstă de 74 ani, din municipiul Câmpina ar fi plecat de la domiciliul fiului său din aceeași localitate.

Aceasta ar fi plecat voluntar în data de 15 ianuarie a.c. în jurul orelor 10:00, urmând a se întâlni cu fiul său pe raza municipiului Câmpina, dar nu a mai ajuns la locația stabilită și nu ar mai fi revenit la locuință.
Semnalmente:

– 1,65 m înălțime, aproximativ 65 kg, fața ovală, păr grizonat, tuns scurt, ochi albaștri.

La momentul dispariției, persoana purta fustă de culoare neagră, geacă din fâș de culoare închisă, pe cap un fes negru fiind încălțată cu pantofi.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Vezi și https://portal.republikanews.ro/videofotogreva-spontana-la-depoul-de-locomotive-cfr-ploiesti-transportul-pe-calea-ferata-cu-un-picior-in-groapa/?fbclid=IwAR1C9weBRF6h0NELBBL-n3zeQymAQ_oiyt7lPbqdhV5FieCYTyzpo6RmaW0

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor