Câmpina: O fetiţă de 13 ani a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Apelul Poliţiei!

plecat

Câmpina: O fetiţă de 13 ani a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Apelul Poliţiei!

Luni, 20 ianuarie a.c. în jurul orelor 19:00, Poliția Municipiului Campina a fost sesizată despre faptul că minora BURCIOIU NAOMI, în vârstă de 13 ani, ar fi plecat de la locuința sa din Campina, jud. Prahova si nu a mai revenit până la acest moment.

Se pare ca aceasta a fost contactata de familie in cursul aceleiași zile, afirmând ca se afla in Campina, fara a preciza cand va reveni la domiciliu.

cel mai verde complex reziential

Semnalmente

1,50 metri inaltime, greutate circa 50 kg, păr negru tuns la nivelul umerilor, ochi caprui, ten măsliniu, fara semne particulare.

La momentul dispariției purta o geaca din fâș de culoare albastra si adidasi de culoare negru cu alb.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparuta sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie.

Vezi şi https://republikanews.ro/campina-o-mama-a-plecat-de-la-domiciliul-fiului-sau-si-a-disparut-fara-urma-apelul-politistilor/?fbclid=IwAR3kfoyAx8x2FpDVwQSbr-SZMcFkWClXZU4p3mJE48iAYwKCQtjniLShMm8

Vezi şi https://republikanews.ro/updatepaulesti-femeia-care-si-a-injunghiat-sotul-se-afla-in-custodia-politistilor/?fbclid=IwAR0TCAFg25zRX9THIajaYTjxJw_VTMsXfSW3fV7mvVHZdOSvEjqafVWNFN0

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here