Campanie la Ploieşti pentru colectarea echipamentelor electronice

Scapă de vechiturile de prin casă

Ploieştenii, invitaţi să participe la campania de colectare a echipamentelor electronice “Fii la tine-n țară la fel ca afară”

Campanie la Ploieşti pentru colectarea echipamentelor electronice

Primăria Municipiului Ploiești, Regia Autonomă de Servicii Publice și Asociația ECOTIC organizează prima ediție a campaniei “Fii la tine-n țară la fel ca afară”, în perioada 23-28 martie 2020.

  Acțiunea se desfășoară la nivel național, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și are ca scop principal conștientizarea cetățenilor asupra colectării corecte a echipmentelor electronice vechi.

Astfel, municipalitatea ploieșteană recomandă ploieștenilor să predea corect, spre reciclare, deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) pe care le dețin, urmând ca, fiecare persoană care predă astfel de deșeuri, între 20 – 39 kg cumulate, să primească un tichet cadou de 10 RON. Pentru deșeuri DEEE, între 40 – 59 kg cumulate, cetățenii vor primi un tichet cadou de 20 RON, iar pentru 60 kg cumulate de deșeuri DEEE se va elibera  un tichet cadou de 30 RON.

Cetățenii care vor preda DEEE-uri, între  5 – 19 kg cumulate, vor fi înscriși automat la o tombolă, având șansa de a câștiga produse electrocasnice noi.

Punctele temporare de colectare a acestui tip de deșeuri vor fi  amplasate, la nivelul municipiului Ploiești, în următoarele zone:

  • Complex Nord (de vineri până sâmbătă, între 10:00 și 16:00);
  • în fața Halelor Centrale (de vineri până sâmbătă, între 10:00 și 16:00).

Totodată, facem precizarea că, în cadrul acestei campanii, ploieștenii pot beneficia de serviciul gratuit de preluare de la domiciliu a DEEE-urilor mari și voluminoase, apelând numărul 0244933.

Această campanie este prima dintr-o serie de campanii în județul Prahova, menite să asigure puncte de colectare cât mai aproape de cetățeni. Următoarele campanii se vor desfășura după cum urmează:

  • Ploiești 25 – 30 mai 2020
  • Ploiești 28 septembrie – 3 octombrie 2020

Vezi şi https://republikanews.ro/anunt-de-la-primaria-ploiesti-informatii-privind-noul-coronavirus/?fbclid=IwAR1vx2e33o1te769NBpUso0pmt-Xy3JSDs2ZsTWMDOzAaVM2DaRBK5gVIZE

Vezi şi https://republikanews.ro/video-amenintare-cu-bomba-la-ploiesti-oamenii-legii-au-scotocit-peste-tot/?fbclid=IwAR2-j3c-B4-K-lQRJiRZSKvXJy38TgD4EqA4S5Fqv0pZxWRLIHU0p6dHhmQ

Vezi şi https://republikanews.ro/imagini-inedite-exclusiv-un-vanator-din-prahova-capabil-sa-imite-sunete-ce-atrag-vulpile-ca-un-magnet/

Vezi şi https://republikanews.ro/din-primavara-2-500-de-paduri-plantate-de-la-zero-si-reimpaduriri-in-zonele-defrisate/?fbclid=IwAR2if7rGZ6hUSKCrlnrkUfvB3DFFpI-2fb4aPgkKGBOBo1JWA2tvRWMmMe8

Vezi şi https://republikanews.ro/elevii-unei-clase-de-la-o-unitate-de-invatamant-la-ploiesti-tv-in-scoala-altfel/?fbclid=IwAR1eZHKp57kRUkXm4b-J_chXehcb1JkLu3zHpBDAYJfD6oBTiDvrAw13bFw

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here