logo
RNTV Live

Campanie de reabilitarea a locurilor de joacă din Ploieşti, tratata cu dezinteres de ploiesteni/VIDEO

Mihai Constantinescu

Campanie de reabilitarea a locurilor de joacă din Ploieşti, tratata cu dezinteres de ploiesteni

SC Servicii Gospodărire Urbană a început încă de anul trecut o amplă campanie de reabilitarea a locurilor de joacă din Ploieşti. Cu toate acestea, munca angajaților societății este în zadar. Asta pentru că sunt zone în care spațiile destinate celor mici sunt distruse, din nou, la doar câteva zile de la intervenție. Campania va continua și în acest an. Conducerea SGU Ploiești speră ca lucrările de mentenanță pe care le vor efectura să dureze și să nu mai fie distruse de persoanele certate cu bunul simț.

Munca în zadar. Așa s-ar traduce în câteva cuvinte situația locurilor de joacă din Ploiești. Potrivit directorului adjunct al Serviciului de Gospodărire Urbană Ploiești, Alin Dănilă, încă de anul trecut societatea a demarat o amplă campanie de reabilitare a parcurilor destinate celor mici. Angajaţii societății s-au confruntat, însă, cu situația în care un loc de joacă reabilitat este distrus la doar câteva zile după intervenție.

Totodată, potrivit directorului adjunct al SGU Ploiești, anul acesta există în plan și construirea unor noi locuri de joacă. De altfel, s-au identificat zonele în care pot fi amenajate aceste spații de joacă destinate celor mici. Se așteptă să fie prinse în bugetul de investiții al Primăriei Ploiești.

În prezent, pe raza municipiului Ploiești există un număr de aproximativ 50 de locuri de joacă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/a-pacalit-o-femeie-cu-o-suma-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republicanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor