logo
RNTV Live

Campanie anti-bullying în școlile prahovene

330930280_1273382653602161_6043940957522114082_n
Ștefan Petre

Reprezentanți ai Biroului Siguranța Școlară din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și voluntari ai Fundației Județene pentru Tineret Prahova au organizat o serie de workshop-uri (ateliere) pentru elevii Școlii Gimnaziale „Gheorghe Lazăr” din Bărcănești și Școlii Gimnaziale din Comuna Brazi.

Din anunțul publicat de Fundația Județeană pentru Tineret Prahova pe pagina de Facebook reiese că atelierele fac parte din proiectul „Friendship is in your hands”, care are drept scop „prevenirea violenței și a bullyingului în unitățile de învățământ”. În plus, se mai arată că respectiva campanie va continua în școlile din județ.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Prahova, citat de Ziarul Prahova la finalul lunii ianuarie, „primele activități au fost desfășurate în municipiul Ploiești în cadrul Școlilor Gimnaziale «George Emil Palade» și «Toma Caragiu», la elevii claselor a VIII-a. (…)
Până la sfârșitul anului calendaristic oamenii legii urmează să deruleze astfel de activităţi în 30 de școli din municipiul Ploiești, la care vor participa elevi cu vârstele cuprinse între 14 și 18 ani.”.

Potrivit organizatorilor, proiectul derulat de Biroul de Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova în colaborare cu Fundația Județeană pentru Tineret Prahova promovează ideea de educație în armonie și gestionarea situațiilor problematice prin comunicare și toleranță.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor