logo
RNTV Live

Campania gratuită de sterilizare a patrupedelor, prelungită. Vezi până când!

sterilizare caini
Theo Tănăsescu

Campania gratuită de sterilizare a patrupedelor, prelungită.

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că asociația care se ocupă de sterilizare animalelor de companie a decis prelungirea campaniei gratuite de sterilizări pentru câini și pisici, care se derulează, în prezent, în municipiul nostru.

Având în vedere că peste 400 de ploieșteni s-au înscris pentru acordarea acestor servicii medicale pentru animalele lor și fiind impresionați de numărul mare de solicitări, organizatorii au decis prelungirea acestei acțiuni, până în data de 23 martie 2022, așa încât să fie soluționate animalele trecute în lista de așteptare.

Reprezentanții asociţiei urmează să îi contacteze, treptat, în ordinea cronologică a înscrierii, pe toți cei care au solicitat castrarea animalelor de companie.

Reamintim că această campanie maraton de sterilizări câini și pisici este susținută de mai multe echipe medicale și se desfășoară la sediul fostului Liceu “Ludovic Mrazek” din strada Mihai Bravu nr. 241.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-femeie-din-prahova-a-cerut…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor