logo
RNTV Live

Camionagiu prahovean, obligat să îşi “spele” păcatele la poliţie

Un ploieştean arestat preventiv după ce s-a găsit un laptop/ sursa foto adevarul.ro
Mihai Constantinescu

Un camionagiu a furat detergent. Acum este obligat să-şi “spele” păcatele la poliţie

Camionagiu prahovean, obligat să îşi “spele” păcatele la poliţie, după ce a fost prins că a furat din propriul camion mai mulţi saci cu detergent, dar şi bidoane cu detergent lichid. S-a ales cu dosar penal.

Se pare că şoferul camionului nu a acţionat singur. A chemat în ajutor o rudă de-a sa. Totul s-a întâmplat pe D.J. 140, în afara localității Negoiești. Cei doi, şoferul camionului şi vărul acestuia au fost prinşi de oamenii legii exact când dădeau lovitura. Mai avea câţiva kilometri până să ajungă cu marfa la un depozit situat pe raza satului Negoiești. Dar mai înainte a oprit pentru a sustrage din bunurile pe care le transporta.

S-a ales cu dosar penal pentru că a furat detergent

Nu a dat dovadă de prea multă imaginaţie aşa că furtul a fost făcut pe marginea drumului, unde a oprit semiremorca. Se pare că a sustras  36 recipienți cu detergent lichid și 3 saci cu detergent. Marfa a ajuns în maşina complicelui său care îl aştepta să preia bidoanele cu detergent şi sacii.

Planul său a fost dat peste cap de poliţişti. Produsele sustrase au fost ridicate și predate reprezentantului legal, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Deocamdată nu se ştie ce intenţiona să facă cu produsele furate, dar se bănuieşte că vroia să le valorifice la un preţ mai mic ca cel pe piaţă.

Acum prahoveanul va trebuie să dea explicaţii şi şefilor săi, care cel mai probabil îi vor desface contractul de muncă.

Poliţiştii încearcă acum să afle dacă bărbatul este la prima faptă de acest gen sau a mai dat şi alte lovituri.

Acţiunile în zona Negoieşti se vor intensifica, avertizează poliţiştii

Pentru mai multe ştiri vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor