Scene șocante în parcarea Vama Borș 2. Un sofer de camion, de 36 de ani, a călcat intenționat cu TIRUL un coleg de-ai săi, de 32 de ani, asta după ce i-a spart cu o piatră parbrizul mastodontului. Se pare că totul s-a petrecut după o discuție în contradictoriu. Soferul călcat de TIR se află în coma la spital.

„Din cercetările efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 36 de ani, din comuna Boghiș, județul Sălaj, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format din cap tractor, cu semiremorcă, pe autostrada A3, dinspre localitatea Biharia înspre PTF Borș 2, la ieșirea din parcarea – cântar Borș 2, l-ar fi accidentat, cu intenție, pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Nojorid, care, în calitate de pieton, se afla pe partea carosabilă, în fața ansamblului condus de bărbatul de 36 de ani”, se arată în informarea oficială a Poliției Bihor.

Nu la distanță mare de timp, același șofer care a călcat cu TIRUL pe colegul său a mai spart geamurile unui alt camion care se afla în coloană, folosind un borcan. Tiristul agresiv nu se afla sub influența drogurilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *