În Voluntari a fost descoperit un cămin de bătrâni care funcționa fără autorizație!

Joi, 27 iulie, polițiștii din Ilfov au efectuat verificări la un cămin din Voluntari. În acest loc funcționează o asociație, având ca obiect îngrijirea persoanelor vârstnice.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, asociația nu a putut pune la dispoziție o licență valabilă de funcționare. În cadrul activităților, au fost informați reprezentanți ai Prefecturii Ilfov, precum și personalul specializat din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță. Urmează să se aplice măsuri legale din competență.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice s-au sesizat din oficiu, context în care au deschis un dosar de urmărire penală. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de exercitarea, fără drept, a unei profesii sau activități și vătămare corporală din culpă.

IPJ ILFOV: De asemenea, în cadrul verificărilor, polițiștii din Voluntari au aplicat o sancțiune contravențională, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform art. 2, alin. 3 și art. 3, pct. 2 din H.G. 301/2012.”

Sursă: IPJ ILFOV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *