logo
RNTV Live

Cămătar din Câmpina arestat! Avere din alocațiile copiilor și din indemnizații

Camatar
Ciprian Radu

Cămătar din Câmpina arestat

Un cămătar din Câmpina a fost arestat de polițiști. Cămătarul împrumuta bani unor familii sărace, pe care îi recupera din alocațiile copiilor și din indemizațiile sociale ale adulților. 

 

“Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că bărbatul ar fi dat bani cu dobândă, ca îndeletnicire, unor persoane cu o situație materială precară. În momentul în care persoanele împrumutate primeau alocațiile și indemnizațiile sociale, acesta se deplasa în vederea recuperării sumelor împrumutate și a dobânzilor aferente.

La locuința bănuitului a fost efectuată o percheziție. A fost ridicată suma de 6.100 lei, precum și mai multe înscrisuri, pentru suma de bani fiind instituită măsura sechestrului asigurător.

Bănuitul a fost prezentat Judecătoriei Câmpina care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor