logo
RNTV Live

Calificare senzaţională a lui Leicester în sferturile Ligii. Juventus n-a avut emoţii cu Porto

lei
Cristian Anghelescu

Juventus şi Leicester City s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor, unde li se alătură lui Bayern Munchen, Real Madrid, Barcelona şi Borussia Dortmund.

Campioana Angliei a continuat parcursul incredibil şi a scos din competiţie deţinătoarea Europa League, Sevilla. Învinsă cu 2-1 în tur, Leicester a întors soarta calificării pe teren propriu, unde s-a impus cu 2-0. Căpitanul Wes Morgan a deschis scorul în minutul 27, iar Mark Albrighton l-a majorat în minutul 54. Sevilla a rămas şi în zece oameni după eliminarea lui Samir Nasri, însă a avut un penalty în inferioritate numerică, ratat însă de Steven N’Zonzi.

Învingătoare cu 2-0 în tur, Juventus n-a forţat în returul cu Porto, arbitrat de o brigadă din România, cu Ovidiu Haţegan la centru.

“Bătrâna Doamnă” s-a impus şi la Torino, cu 1-0, după un penalty transformat de Paulo Dybala şi provocat de Maxi Pereira, care a fost şi eliminat corect.

În această seară au loc ultimele două optimi de finală: Atletico Madrid – Bayer Leverkusen (în tur: 4-2) şi AS Monaco – Manchester City (în tur: 3-5).

sursa: digisport

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor