logo
RNTV Live

Calificare facilă în fața puștanilor de la Regal

main coresi
Cristian Anghelescu

Calificare facilă în fața puștanilor de la Regal

În fața unei echipe gazdă care și-a vândut toate vedetele Stelei lui Marius Lăcătuș, antrenorul Florin Răducioiu a propus pentru disputa cu Petrolul grupa 2002! O echipă campioană națională formată din fotbaliști tineri și foarte tineri dornici de a demonstra că merită o astfel de provocare.

Pe un teren sintetic de foarte bună calitate, ambele echipe au avut de așteptat circa 10 minute întrucât nu au fost prezenți cei doi medici programați.

Cum s-au marcat golurile

Meciul a început, practic, de la scorul de 0-1, LAMBRU (7) profitând de o pasă de maestru a lui Cl. Tudor: 0-1!

După alte câteva minute, Puchea a fost aproape de a majora ecartul dar portarul gazdelor a respins excepțional! Iar în minutul 18, același Lambru a avet golul al doilea în vârful bocancului, același goal-keeper al gazdelor salvând miraculos! Un minut mai târziu, după un corner executat de Cl. Tudor, agilul D. Gheorghe a plasat mingea, cu capul, în bara de sus!

De remarcat și pofta de joc a gazdelor, tinerii antrenați de Răducioiu jucând în viteză, fiind destul de greu de marcat!

În minutul 24, Arnăutu a plasat balonul cu capul, razant cu vinclul, la centrarea lui D. Gheorghe.

Place, în mod deosebit, vivacitatea mijlocașului Robert Ion, nu degeaba monitorizat de Gică Hagi!

În minutul 33, la capătul unei acțiuni colective, ARNĂUTU a șutat de la 16 metri în dreapta lui Achiriloaiei: 0-2!

În ultimul minut al primei reprize, PUCHEA l-a lobat pe portarul Achiriloaiei și scorul a devenit 0-3! Iar în cel de-al doilea minut al prelungirilor arătate de arbitrul Avram, BLĂNUȚĂ a șutat plasat, la colțul lung: 1-3!

La fel ca și în primul mitan, Petrolul a început bine iar LAMBRU (51) a reușit să marcheze pentru a patra oară pentru ploieșteni: 1-4!

Scorul a luat proporții după alte șase minute, D. GHEORGHE profitând de altruismul lui Arnăutu: 1-5!

În minutul 69, Lambru a trimis balonul în bara dreaptă! După câteva minute, ARNĂUTU a îndeplinit o formalitate după ce mingea a revenit din bara dreaptă, trimisă superb de către Păun: 1-6!

Cu patru minute înaintea finalului de joc, PĂUN a marcat cel de-al șaptelea gol, (1-7) iar CIOCÎLTEU a închis tabela: 1-8!

La meci au fost prezenți și seniorul Mircea Dridea dar și Silviu Crângașu, noul consilier pe probleme de sport al primarului Adrian Dobre.

Casetă

ACS Regal Sport Club Ferdinand I – FC Petrolul Ploiești 1-8 (1-3)

Stadion: “Coresi” București. Spectatori: circa 300 . Marcatori: Blănuță (45+2)/ Lambru (7, 51), Arnăutu (33, 78), Puchea (45), D. Gheorghe (57), Păun (86), Ciocîlteu (90).

ACS Regal: Achiriloaiei – Culda, Drăgușin (cpt), Ghiță, Florică – Babaua,  Gogan, Ion, Bomoywa – Blănuță, Enache. Au mai jucat: Tătaru, Perianu, Chlici, Toader. Antrenor: Florin Răducioiu.

FC Petrolul: Bolboașă – Olaru, Antoche, Chiriță (53 Prunescu), Velisar – Chindriș – Lambru, Cl. Tudor (cpt) (73 Păun), Puchea, D. Gheorghe (69 Ciocîlteu) – Arnăutu. Antrenor: Octavian Grigore.

Au arbitrat: Robert Avram – Romică Bîrdeş și Gheorghiță Bălan (toți din Pitești).

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor