logo
RNTV Live

Ploieştenii au de astăzi căldură în apartamente

calorifer_0
Mihai Constantinescu

Ploieştenii au de astăzi căldură în apartamente.

Ținând cont de temperaturile înregistrate în ultimele zile, Veolia Energie Prahova anunţă că, în data 5 octombrie 2021, au fost îndeplinite condițiile legale de demarare a sezonului de încălzire 2021 – 2022 în Municipiul Ploieşti.

Furnizarea agentului termic pentru încălzire se va face în mod automat, pe baza unei diagrame de reglaj ce ţine cont de temperatura exterioară, pentru asigurarea confortului termic optim în apartamente, neexistând o intervenţie umană care să modifice parametrii. Când temperatura exterioară depăşeşte valoarea de 13,5°C, furnizarea agentului termic se întrerupe în mod automat.

Reprezentanții asociaţiilor de proprietari care încă execută lucrări la instalaţiile interioare de căldură sunt rugați să comunice companiei, în cel mai scurt timp, data la care acestea vor fi finalizate, pentru ca tehnicienii Veolia să poată încărca şi pune în funcţiune instalaţiile de încălzire, pe baza unei programări prealabile.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/actiune-in-desfasurare-pe-dn1-b/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor