logo
RNTV Live

Căldură cu porția

Costin

Dupa mai multe avarii ale sistemului de termoficare din Ploiesti, cu gaz cumparat din trei in trei zile ploiestenii spun ca de suferit au doar ei. Din cauza cantitatii mici de combustibil, folosit pentru incalzirea instalatiilor, in casele oamenilor caloriferele sunt aproape reci. Primarul orasului spune ca situatia ar putea sa fie remediata, daca municipalitatea ar detine si cazanul si turnbina 5, ramase inca in posesia Consiliului Judetean Prahova.

Inca din luna august, de cand apa calda a fost sistata pentru lucrari la CET Brazi, sistemul de termoficare a cunoscut o degradare a felului in care functioneaza. Instalatia veche, odata ce a fost preluata de catre primarie, dupa infiintarea Termo Ploiesti, cedeaza din ce in ce mai des. Peste toate se adauga lipsa banilor pentru achizitionarea de combustibil. Asa se face ca in casele ploiestenilor, racordati la sistemul centralizat, temperatura ambientala este extrem de scazuta.

Andrei Volosevici este de parere ca ploiestenii nu au caloriferele reci din cauza lipsei banilor pentru achizitia de gaz. 

Asa ca edilul spera ca sefii din Consiliul Judetean Prahova sa predea si cazanul 5 catre Termo Ploiesti.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor