logo
RNTV Live

Călătoreşti cu trenul? Cele care tranzitează Ploieşti Sud vor avea întârzieri mari

Gara de Nord Şapte trenuri au circulat cu întârziere/ foto cu caracter ilustrativ
Mihai Constantinescu

Încarcă-te cu răbdare dacă obişnuieşti să călătoreşti cu trenul. Toate cele care tranzitează Ploieşti Sud vor avea întârzieri de minute bune. Cu această problemă se vor confrunta călătorii  în perioada 12-26 iunie, când se vor face mai multe lucrări, se arată într-un comunicat de presă al CFR SA.

„CFR informează că în perioada 12 iunie — 26 iunie 2017 se vor executa lucrări de realizare a unei joncțiuni (legături) între fir I Ramificația Ploiești Triaj — Ploiești Sud și fir II Marfă Ploiești Triaj — Ploiești Sud. Menționăm faptul că se vor înregistra întârzieri în graficul de circulație al trenurilor care tranzitează această zonă, ca urmare a închiderii și scoaterii de sub tensiune a firului I de circulație, urmând ca circulația să se realizeze pe celălalt fir (cu implicații datorită așteptării pentru înscrierea în circulație a trenurilor)”, se specifică în comunicat.

Călătorii sunt sfătuiţi să solicite informații despre orele de sosire sau de plecare a trenurilor în stațiile CF sau la numărul de telefon 021/9521.

comunicat CFR

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor