logo
RNTV Live

O ploieşteancă şi-a transformat iubirea pentru băieţelul său în cele mai frumoase cadouri de Crăciun/ FOTO

cadou-6
Mihai Constantinescu

O ploieşteancă şi-a transformat iubirea pentru băieţelul său în cele mai frumoase cadouri de Crăciun.

Este povestea de viaţă a unei tinere mame din Ploieşti, Maria de 38 de ani, care a început să înţeleagă sensul vieţii ei când a venit pe lume Darius (născut în urmă cu 5 ani)

“Nu e nimic mai sfânt şi mai frumos în lume ca momentul când devii părinte. Când s-a născut Darius, a fost momentul când am simţit că Divinitatea mi-a zâmbit”, povesteşte cu multă bucurie Maria.

Peste câţiva ani a ales să zâmbească şi ea Divinităţii, în semn de multumire.

Momente speciale

Tânăra mamă, contabilă de meserie, are un program extrem de aglomerat. Mereu a reuşit, însă, să şi-l adapteze încât să petreacă timp de calitate cu Darius şi soţul său. Printre momentele foarte apreciate de băieţel sunt acelea când mama dă drumul la cuptor şi face cele mai gustoase, aromate şi bune prăjituri din lume. Atunci, pentru el se deschide o lume magică, cu bomboane colorate, decoruri fel de fel şi cele mai frumoase poveşti spuse de Maria, iar reţetele bunicii lui Darius prind din nou viaţă ca şi cum ar fi acolo, cu ei. Frumuseţea momentului nu se termină niciodată aici. După ce sunt scoase de la cuptor, toţi se strâng la masă şi totul se transformă într-un moment dedicat familiei

“Mi-a plăcut mereu să pregătesc prăjituri după reţetele mamei. Nu dau niciodată greş şi ,cumva, simt că parcă e încă aici, cu noi”, povesteşte Maria.

Iubire transformată în cadouri

Darius a fost cel care a venit cu ideea ca aspectuoasele prăjituri, cu creme care mai de care mai aromate, să fie dăruite şi mătuşii lui care, la fel ca şi Maria, a transformat degustarea în moment dedicat familiei. De aici până la a deveni celebră printre prietene, colege şi vecine a fost doar un pas şi prăjiturile Mariei au devenit ca prin farmec momente de degustare, de poveşti, de petrecwre în tihnă a timpului liber cu cei dragi sufletului.

Nicio tavă de prăjituri nu ajunge la destinatar fără îndemnul ca ele să fie savurate cu cineva drag.

Astăzi, Maria începe să devină populară şi în mediul online, prin pagina de Instagram prajituri_cu_suflet sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Prajiturile-de-casa-ale-Mariei-1032289940146860/, pentru că talentata ploieşteancă îi învaţă pe oameni că darurile pregătite de mâinile ei pornesc de la o poveste şi se transformă în moment de spus poveşti cu cei dragi, iar Crăciunul este momentul perfect pentru daruri.

“Aşa am ales eu să zâmbesc înapoi Divinităţii! Un cadou ce se transformă într-un moment petrecut cu cei dragi este un dar nepreţuit ce devine în ani o frumoasă amintire de păstrat în suflete”, a încheiat Maria.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor