Cadou la căsătorie! O primărie le dă bani tinerilor care-și unesc destinele

Cadou la căsătorie!

Tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, care se vor căsători, începând cu anul 2018, vor primi de la Primăria Slatina un sprijin financiar în valoare de 1.000 lei, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat, vineri, de consilierii locali.

Viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a explicat că municipalitatea vrea să susţină şi să încurajeze căsătoria şi familia, astfel că la căsătorie va fi acordat un sprijin financiar în valoare de 1.000 de lei.

cel mai verde complex reziential

„Am decis să acordăm un sprijin financiar pentru tinerii căsătoriţi. Este vorba despre cei care au vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani. Pentru că statul sprijină familia, vrem să încurajăm căsătoria şi familia şi tocmai de aceea ne-am gândit că aceşti tineri merită un sprijin financiar de 1.000 lei”, a afirmat Vîlceleanu.

Acesta nu crede că banii vor constitui un stimulent pentru căsătorie.

„Nu cred că slătinenii se vor căsători pentru 1.000 lei, în nici un caz, dar noi vrem să-i încurajăm, să-i sprijinim şi să fim alături de ei”, a mai spus el.

Condiţiile pe care mirii trebuie să le îndeplinească pentru a obţine acest sprijin financiar de la primărie sunt următoarele: ambii soţi să fie la prima căsătorie, să aibă vârsta între 18 şi 35 de ani, căsătoria să aibă loc doar în municipiul Slatina.

„După ce se vor căsători, în termen de 60 de zile, tinerii vor putea să vină la Direcţia de Protecţie şi Asistenţă Socială, să depună o cerere tip şi să solicite acest ajutor”, a conchis viceprimarul Vîlceleanu.

MEDIAFAX

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here