logo
RNTV Live

“Ca turcii” prin Păuleşti. Vezi cum a fost depistat un cetăţean turc!/ VIDEO

Mihai Constantinescu

“Ca turcii” prin Păuleşti. Vezi cum a fost depistat un cetăţean turc!

Totul s-a petrecut ieri când polițiștii din cadrul municipiului Ploiești au oprit, pentru control, un autoturism. Era condus de un bărbat, de 35 de ani, cetățean turc. Circula în comuna Păulești.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 

Totodată, polițiștii au efectuat controlul corporal al bărbatului, asupra sa fiind descoperită o armă.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul nu figurează ca fiind autorizat în vederea deținerii niciunui tip de armă, aceasta fiind ridicată, în vederea continuării cercetărilor. 

Având în vedere aspectele constatate, fața de conducătorul autoturismului, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/iluminatului-public-ornamental-ploiesti/?fbclid=IwAR0ofuciqBdwhHKiREZQ_E1fPg5bQYgJdbf_5aWWsz_Il2Fg0lCjlNLpDG0

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor