logo
RNTV Live

Burlacu și Doroftei, acuze grave la adresa “Doamnei de Fier a Ploieștiului”!

bunaaa
Cristian Anghelescu

Trecând ușor de la bucurie la amărăciune, unul dintre campionii sportului prahovean, baschetbalistul Cătălin Burlacu, a răspuns provocării Republikanews de a semna petiția care ar putea conduce la înlăturarea Nicoletei Crăciunoiu din fruntea direcției economice din cadrul Consiliului Local Ploiești.

Bucurie, pentru că, ieri, acesta a reușit in-extremis, alături de SCM U Craiova – echipa ale cărei culori le apără – să ocupe una din pozițiile care permit continuarea luptei pentru supremație, în cadrul play-offului.

Amărăciune, pentru că, vremelnic, acest subiect despre doamna Crăciunoiu îi răscolește amintiri dintre cele mai neplăcute, “doamna de fier” fiind una dintre puținele persoane care s-au opus cu îndârjire alocării sumelor de bani către CSM, implicit pentru pregătirea organizată a copiilor și juniorilor din oraș! Fără a mai aduce în discuție și ireala poveste a demolării sportului de mare performanță, pe aceleași criterii, echipele de seniori ale acestui club fiind deja istorie…

Burlacu: “Mămăliga va exploda”!

Auzind tema provocării, campionul cu familie in Prahova dar care este nevoit să joace în… Dolj a declarat pe această temă: “Propunerea este generoasă și corectă! Știu că statul de drept funcționează și mai știu că va exista dreptate până la capăt! Vreau să vă spun că, exact când toată mămăliga asta va exploda voi îmbrăca treningul CSM Ploiești și o zi întreagă o voi dedica acestei doamne Crăciunoiu! O să-mi atârn o pancardă de gât, cu dedicație specială pentru acest adevărat cui al lui Pepelea din sportul prahovean! Îmi vine tot timpul să o jignesc, să o arăt cu degetul, dar educația nu-mi permite! Cât rău a făcut femeia asta sportului, și am înțeles că nu numai sportului, nu poate fi descris în două trei fraze, poate că nici măcar într-o carte! Orice cătun, comună, sat, oraș, oriunde în țara asta, firește, dacă se vrea asta, are buget alocat sportului! La noi a fost și, dintr-o dată, nu mai este! Ditamai orașul, peste două sute de mii de oameni! Dumnezeu să o înțeleagă, eu, sincer, nu pot!” a conchis Burlacu.

Doroftei: “Mă gândesc să vând totul și să părăsesc Ploieștiul!”

La rândul lui, campionul mondial Leonard Doroftei, vizibil afectat și el de declinul inacceptabil al sportului din urbe, a anunțat că se gândește tot mai serios să vândă totul și să părăsească orașul în care s-a născut și pe care, odată, îl cataloga ca fiind unul din care nu va pleca niciodată!

Suprema umilință de a-i vedea pe micuții sportivi ai secției de box antrenându-se, ieri, în stradă, aproape de sediul Consiliului Local, l-a pus pe gânduri și anunțul făcut poate aduce Ploieștiul în prim-planul unei campanii de presă cu efecte devastatoare!

Concret, iată ce a spus Dorin: “Înțeleg din mai multe surse că respectivei doamne i-ar fi frică să semneze documentele care pot debloca situația sportului. Păi, dacă îi este frică să-și dea demisia din acel post și gata! Cum să distrugi tradiția sportivă a județului și munca unor oameni doar pentru că ți-e frică să semnezi niște documente? Există oameni, și nu puțini, care sunt capabili să găsească o variantă, o soluție viabilă și corectă! Este și cazul meu, la Federația Română de Box! Au venit alții mai buni, m-am dat la o parte! Așa trebuie să procedeze și această femeie! Mesajul meu este clar: doamnă, dacă nu vă simțiți puternică și nu sunteți capabilă să luați o decizie, să găsiți o soluție, atunci faceți un pas în spate! Fiecare județ luptă să-și păstreze valorile, performanța, identitatea, numai aici nu se poate! Până acum nu am trădat Ploieștiul, nici nu mă gândeam vreodată la nebunia asta dar, vă spun sincer, mă gândesc tot mai serios să părăsesc orașul! Vând totul și plec dacă oamenii de sport nu mai au loc în acest colț de țară! Ce să facem? Să ajungem să aruncăm la gunoi șansa copiilor din Ploiești? Are cineva voie să facă asta?” a încheiat cu obidă marele campion mondial.

 

Semneaza si tu petitia!

https://petitieonline.net/petitie/36885159

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor