logo
RNTV Live

Burlacu, one-man-show în sala de la Agronomie! (GALERIE FOTO)

CS – VOLUNTARI – CSM PLOIESTI MAIN
Cristian Anghelescu

Burlacu, one-man-show în sala de la Agronomie! (GALERIE FOTO)

CSO Voluntari – CSM Ploiești 71-76 (30-42)!

Meciul de baschet dintre CSO Voluntari și CSM Ploiești, partidă contând pentru runda a treia a fazei semifinale a Ligii I și disputată în sala de sport a Institutului Agronomic din Capitală, a revenit echipei ploieștene, 76-71!

Un rezultat conturat la capătul unui meci încins, elevii lui Cătălin Burlacu aflându-se la conducere în primul și ultimul sfert: 25-10, 17-20, 15-24, 19-17! De altfel, scorul net înregistrat după primele 10 minute s-a constituit în avantajul decisiv luat pentru adjudecarea victoriei!

Burlacu, on-fire!

Fără doar și poate, aportul antrenorului-jucător Cătălin Burlacu s-a dovedit decisiv, acesta reușind să bifeze 29 de puncte și să exaspereze, astfel, atât trupa adversă cât și pe cei circa 100 de spectatori prezenți la fața locului!

El a fost urmat în clasamentul marcatorilor de Santana (18 puncte), Melnic (9), Tudor (7), Arteni (5), Călin (3), Dumitru (3) și Dogaru (2).

Meciul de astăzi este al treilea câștigat în dauna ilfovenilor. În cele două confruntări din prima fază a campionatului, CSM Ploieşti s-a impus atât în Sala „Agronomia”, scor 72-60, cât şi în Sala „Olimpia”, scor 88-83.

sursa foto: csmploiesti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor