logo
RNTV Live

BUNURI SCOASE LA VÂNZARE DE ANAF

Daniel

Cele mai multe bunuri scoase la licitație de ANAF rămân nevândute. Asta deși prețurile de pornire sunt rezonabile. Mai mult, în cazul unora este nevoie de organizarea mai multor licitații, caz în care prețurile scad până la 50%.

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Prahova scoate periodic la licitație bunuri care sunt sechestrate de organele de executare  fiscale pentru neplata obligațiilor fiscale atât de către persoane juridice, cât și de persoane fizice. Cea mai utilizată metodă de valorificare a acestora este vânzarea prin licitații. Prețurile se stabilesc  în funcție de raportul de evaluare al unui expert independent. Acestea scad cu 25% la a doua licitație și cu 50% la următoarele. Chiar și așa cele mai multe rămân nevândute. Anul trecut, la nivelul județului Prahova au fost scoase la licitație 217 bunuri mobile  din care au fost vândute 42 și 75 de bunuri imobile din care au fost valorificate doar 21.  Toate bunurile scoase la licitație sunt afișate pe pagina site-ului Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor