logo
RNTV Live

Bulevardul Independenței ar urma să fie reabilitat prin Programul ”Anghel Saligny”

bulevard_ind
Dumitrescu Vlad

Primăria Ploieşti speră să primească aproximativ 4,6 milioane de euro de la Guvernul României pentru un proiect care vizează  modernizarea Bulevardului Independenţei  Fondurile ar urma să fie obținute prin Programul Național ”Anghel Saligny”.

 În acest sens, Consiliul Local Ploieşti a adoptat, într-o şedinţă extraordinară, o hotărâre pentru actualizarea cheltuielilor prevăzute în proiectul de modernizare, în urma unei cereri de clarificare din partea Ministerului Dezvoltării.

De precizat faptul că proiectul este deja depus în cadrul Programului Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”, iar  valoarea investiției se ridică la un totală de 22,6 milioane lei, din care 14,9 milioane ar urma să fie acoperite de la bugetul de stat, iar administraţia locală va trebui să suporte o diferenţă în valoare de puţin peste 7,7 milioane lei.

Proiectul vizează modernizarea bulevardului, de la intersecţia cu strada Gheorghe Lazăr şi până la sensul giratoriu din faţa Gării de Sud.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor