Bucureştean prins în toiul nopţii, prin Sinaia, la volanul unei maşini. Ce au descoperit poliţiştii?

Bucureştean prins în toiul nopţii, prin Sinaia, la volanul unei maşini. Ce au descoperit poliţiştii?

Totul s -a petrecut azi-nopate, în jurul orei 2.15 , în localitatea Sinaia, pe DN1- E60. Oamenii legii au oprit pentru control un autovehicul, care circula din direcția București către Brașov.

cel mai verde complex reziential

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Bucureșt. Cum era firesc, iau fost solicitate atât documentele personale, cât şi cele ale autoturismului pentru control. Bărbatul a prezentat doar documentele autoturismului.

Cu ocazia verificării conducătorului auto în baza de date, s-a constatat faptul că acesta figurează cu dreptul de a conduce cu RESTRICȚII – REȚINUT.

Având în vedere comportamentul acestuia s-a procedat la testarea cu aparatul Drug Test, care a indicat prezența unor substanțe psihoactive, fiind condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

Polițiștii au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Întrucât bărbatul la data comiterii faptelor se afla sub controlul judiciar, față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

Vezi şi https://republikanews.ro/realitate-sumbra-in-prahova/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here