logo
RNTV Live

Bucureştean prins în toiul nopţii, prin Sinaia, la volanul unei maşini. Ce au descoperit poliţiştii?

razie prahova 6
Mihai Constantinescu

Bucureştean prins în toiul nopţii, prin Sinaia, la volanul unei maşini. Ce au descoperit poliţiştii?

Totul s -a petrecut azi-nopate, în jurul orei 2.15 , în localitatea Sinaia, pe DN1- E60. Oamenii legii au oprit pentru control un autovehicul, care circula din direcția București către Brașov.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Bucureșt. Cum era firesc, iau fost solicitate atât documentele personale, cât şi cele ale autoturismului pentru control. Bărbatul a prezentat doar documentele autoturismului.

Cu ocazia verificării conducătorului auto în baza de date, s-a constatat faptul că acesta figurează cu dreptul de a conduce cu RESTRICȚII – REȚINUT.

Având în vedere comportamentul acestuia s-a procedat la testarea cu aparatul Drug Test, care a indicat prezența unor substanțe psihoactive, fiind condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

Polițiștii au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Întrucât bărbatul la data comiterii faptelor se afla sub controlul judiciar, față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/realitate-sumbra-in-prahova/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor