Sursa: bt.com

Britney Spears urmează să spună „propria ei poveste, în propriile ei condiții” în primul ei memoriu. Cartea vedetei va fi disponibilă din aceasta toamnă!

Foarte așteptatul memoriu al lui Britney Spears are o dată de lansare și un titlu confirmat: „The Woman in Me” va debuta pe 24 octombrie. Cartea va dezvălui, de asemenea, detalii despre bătălia publică pentru a pune capăt mandatului ei de conservator de 13 ani. Cazul a readus viața și cariera vedetei pop în conversația publică, mulți fani de pe rețelele de socializare îngrijorați de siguranța și liniștea sufletească a lui Spears.

Spears a promovat lansarea cărţii pe reţelele sociale cu un clip însoţit de textul: „Vine… povestea mea, în termenii mei, în sfârşit. Sunteţi pregătiţi?”.

„The Woman In Me dezvăluie pentru prima dată călătoria ei incredibilă – și puterea de bază a unuia dintre cei mai mari interpreți din istoria muzicii pop. „Cu o candoare și un umor remarcabile, memoriile revoluționare ale lui Spears luminează puterea durabilă a muzicii și a iubirii – și importanța ca o femeie să-și spună propria poveste, în propriile ei condiții.”

Potrivit Gallery Books, „cartea revoluţionară aduce în lumină puterea trainică a muzicii şi a iubirii – şi importanţa unei femei care îşi spune povestea, în termenii ei, în sfârşit”.

‎Sursa foto: Daily Mail

Sursa: wwd.com

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *