logo
RNTV Live

Briana Păun, medalie de argint la la Concursul Țărilor Central Europene

Dumitrescu Vlad

Succes pentru Briana Păun la Concursul Țărilor Central Europene. Înotătoarea și-a adjudecat medalia de argint.

Briana Păun, sportiva secţiei de nataţie a CSM Ploieşti, a făcut parte din lotul naţional de juniori mici al României care a participat la Concursul Ţărilor Central Europene, de la Praga.

România a reuşit să ocupe locul secund atât în competiţia feminină cât şi în cea masculină, iar Briana  a contribuit cu o medalie de argint cucerită în proba de ştafetă 4×200 metri liber, cu două locuri 5 obţinute la 400 metri mixt şi 200 metri fluture şi un loc 7 ocupat în proba de 100 metri fluture.

Totodată, Briana a ocupat locul al 22-lea în clasamentul celor mai bune performanţe ale fetelor, din 61 de sportive, fiind devansată de numai cinci concurente născute în 2009, ca şi ea, celelalte 16 fiind cu un an mai mari.

Delegaţia României a fost alcătuită din 20 de sportivi şi 6 antrenori, printre aceştia din urmă numărându-se şi coordonatoarea secţiei de înot a CSM Ploieşti, Tamara Costache.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor