logo
RNTV Live

BRIANA PĂUN – 3 MEDALII PENTRU ROMÂNIA!

Costin

Trei medalii a cucerit ploiesteanca Briana Paun la Concursul Tarilor Central Europene Juniori Multinations desfasurat la Kranj in Slovenia. Briana a facut parte din lotul national al Romaniei care a obtinut 15 medalii in doua zile de concurs. Pentru un oras care nu are niciun bazin de inot oficial, performanta Brianei Paun este extraordinara si merita aplauzele tuturor!

Briana Păun, sportivă legitimată la CSM Ploiești, a făcut parte din lotul naţional de juniori al României care a participat la Concursul Țărilor Central Europene Juniori Multinations desfășurat la  Kranj în Slovenia.

„Tricolorii” au obţinut, în total, 15 medalii în cele două zile de concurs, iar înotătoarea pregătită la club de Tamara Costache şi Ciprian Toma a contribuit la acest bilanț cu o medalie de argint şi două de bronz.

Ploieșteanca a cucerit medalia de argint în proba de 400 metri liber,  bronzul cu ştafeta de 4×200 metri liber alături de Iarina Cojocaru, Daria Manea şi Daria Silişteanu și bronzul la 200 metri liber.

România a participat la competiţia din Slovenia cu o delegaţie formată din 16 sportivi şi 4 antrenori. S-au intors acasă cu 15 medalii si anume 7 de aur, 4 de argint şi 4 de bronz.

La feminin, ţara noastră a ocupat locul al 3-lea în clasamentul general pe naţiuni.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor