logo
RNTV Live

Breaza cicloturistică: trei trasee vor fi inaugurate cu concurs

cu-bicicleta-la-breaza-14719403093220-resize
Raluca Eparu

Sâmbăta şi duminica aceasta, la Breaza vor fi inaugurate cele 3 trasee cicloturistice marcate în această vară, precizează Radio România Bucureşti FM. Sâmbătă se va pedala pe străzile ce urcă spre dealurile din jurul staţiunii, ajungând până pe Islazul Mălăiele. Tot în acest traseu intră şi străduţe mai izolate, de pe Dealul Vrăbieşti, dar şi traversarea pădurii de fag de pe Dealul Lazului. Duminică vor fi vizitate clădirile istorice de pe străzile mai puțin cunoscute ale orașului. Traseul de sâmbătă e recomandat doar pentru biciclete MTB pentru că există porțiuni de străzi cu traverse şi o porțiune de offroad. Traseul de duminică poate fi parcurs pe MTB sau ciclocros, dar nu este recomandată cursiera. În funcție de condițiile meteo din zilele anterioare evenimentului, traseul de sâmbătă poate suferi modificări.

Program

Sâmbătă 3 septembrie
10:00 – înscrierea participanților în piațeta din fața Primăriei Breaza
10:30 – Start de la Primaria Breaza pe traseu de bicicletă C2
14:30 – festivitate de premiere a participanților în piațeta din fața Primăriei Breaza

Duminică 4 septembrie
10:00 – înscrierea participanților în piațeta din fața Primăriei Breaza
10:30 – Start de la Primaria Breaza pe traseu de bicicletă C3
14:30 – festivitate de premiere a participanților în piațeta din fața Primăriei Breaza

Evenimentul nu presupune taxa de participare.

Proiectul Breaza Cicloturistică a fost realizat la inițiativa Centrului de Informare și Promovare Turistică Breaza din subordinea Primăriei Breaza în colaborare cu Asociaţia Adevăraţii Velo Prieteni Români.

traseu_biciclete_bunesti_crit_3

foto-freerider.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor