logo
RNTV Live

Breaza câștigă lejer derby-ul ligii prahovene!

339309032_233303239223715_7993690381207460269_n
Ștefan Petre

În cadrul derby-ului etapei a XXII-a din Liga A Prahova de Fotbal Seniori, Tricolorul Breaza s-a impus detașat în fața principalilor contracandidați la titlu și promovare, și anume CS Câmpina, și astfel și-a consolidat poziția de lider, având acum 9 puncte peste câmpinenii aflați pe locul al doilea.

Comunicatul oficial al clubului Tricolorul Breaza

„În fața a 400 de spectatori, pe stadionul „Eugen Soriceanu” a avut loc, astăzi, cel mai important joc al rundei cu numărul 22 din Liga A Prahova; echipa noastră a câștigat de o manieră categorică derby-ul cu CS Câmpina, scor 4-0, după un meci fără greșeală al jucătorilor brezeni. După un prim sfert de oră de tatonări, în care cele două echipe nu au forțat, căpitanul Duricu ia inițiativa și îl întinde pe Antal cu un șut din afara careului, respins în corner cu dificultate.

Până la urmă, echipa noastră deschide scorul în minutul 23, prin Costin Anghel, cel care profită de o respingere greșită a goalkeeperului câmpinean și îl învinge din apropiere. 5 minute mai târziu, Duricu îl găsește cu o pasă filtrantă pe Cristi Negotei, care își încheie cursa cu un șut cu stângul în plasa porții adverse. Între cele două goluri, oaspeții dau replica prin Claudiu Dumitrescu, care trage de la 20 de metri pe lângă poarta lui Neacșu. În minutul 30, Prodan are o cursă pe partea stângă, pătrunde în careul lui Antal și trage putin pe lângă, la pauză intrându-se cu 2-0 pentru echipa noastră.

Repriza a doua, desfășurată pe aproximativ aceleași coordonate, îl pune din nou în evidență pe Negotei, care, în minutul 68, recuperează o minge în jumătatea adversă și trage, de la 17 metri, direct în vinclul porții lui Antal. Oaspeților le e refuzat golul de onoare în minutul 80, jucătorii noștri respingând în două rânduri de pe linia porții, iar ultimul cuvânt în acest joc îl are Daniel Dumitru, în minutul 83, care face 4-0 cu un șut necruțător.

O victorie muncită, în fața unui adversar redutabil, și pe deplin meritată pentru formația noastră, care se va deplasa, în urmatoarea rundă, pe terenul celor de la Petrolul 95 Ploiești, pentru un alt meci ce se anunță dificil.

Mulțumim suporterilor prezenți în număr mare astăzi alături de noi, în ciuda vremii nefavorabile!”

Detaliile meciului

Tricolorul Breaza: Neacșu (86 Negreanu) – Prodan, O. Gheorghe, Anghel, Musea, Roșu (71 Ștefănoiu), Duricu (cpt), Dogaru (54 Popa), Dumitru, Catană (86 Nedelcu), Negotei (70 Dumitrache). Rezervă neutilizată: Țone. Antrenor: Laurențiu Urdea

CS Câmpina: Antal – Coman, Merluță, Năstase, Nichifor (87 Diaconu), Bej, Cl. Dumitrescu (71 Duță), Botoșneanu (78 A. Marin), Petrescu, Badea, Dedu.

Rezerve neutilizate: Ionescu – A. Dumitrescu, Amar, Ilioiu. Antrenor: Claudiu Dumitrescu

Cartonașe galbene: Dumitru 44, Musea 89 / Coman 51, Bej 58, Nichifor 60, Petrescu 81

Arbitri: Andrei Moroiță – Bogdan Ciocoiu, Ștefan Niculae

Observator: Viorel Badea

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor