logo
RNTV Live

Breaza: Canicula, învinsă cu cicloturism şi spectacol de zmee

cel mai pur aer "Cu bicicleta la Breaza", la start/ Freerider.ro
Mihai Constantinescu

“Cu bicicleta la Breaza”, la start

Breaza: Canicula, învinsă cu cicloturism şi spectacol de zmee. Începe “Cu bicicleta la Breaza”. Evenimentul îşi propune în primul rând promovarea regiunii ca destinatie de vacanta cu bicicleta. De asemenea se doreşte şi ca evenimentul să fie o alternativă de petrecere a timpului într-un mod activ. Cei mici, dar şi cei mari se pot distra mergând pe biciclete

Programul evenimentului

Se anunţă două zile extrem de încărcate, cu multă distracţie şi voie bună.

Ziua 1 – sâmbătă 1 iulie ora 10:00 – „ O zi de vacanţă la Breaza pe bicicleta” se va desfăşura pe un traseu divers cu asfalt, traverse, off road. Într-una din cele mai frumoase zone de belvedere din Breaza participanţii se vor putea bucura de un spectacol de înălţat zmee. Zmeele sunt oferite de către organizatori.

Ziua 2 – duminică 2 iulie ora 10:00 – ” Sănătate prin mişcare–abilităţi pe bicicletă ”. Momentul este dedicat  tuturor. Copii, tinerii şi părinţi  pot forma echipe şi îşi pot dovedi îndemânarea în mersul pe bicicletă. Pe străzile din jurul CNIPT se va desfăşura un concurs care include mai multe probe gen. Este vorba despre abilităţi velo, orientare cicloturistică şi legislaţie si recomandări velo.

Eveniment educaţional şi competiţional

“Cu bicicleta prin Breaza” a juns deja la ediţia a doua. Este un eveniment construit în spirit educaţional, competiţional dar şi interactiv. Pentru concurs se vor acorda kit-uri de participare si premii.

Participarea este liberă, însă pentru o mai bună organizare doritorii se pot înscrie online aici: https://goo.gl/t8oHdV

Cicloturismul prinde teren

Cicloturismul prinde tern tot mai mult în această localitate. Anul trecut au fost înfiinţate trei trasee turistice de rang local, două dintre acestea fiind marcate integral, iar unul în curs de marcare. Se intenţionează ca în viitorul apropiat să se înfiinţeze o reţea regională de trasee de cicloturism.

Pentru mai multe stiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Centrul de informare si promovare turistică Breaza

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor