Brad Pitt se află în negocieri pentru a interpreta un rol în cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, intitulat „The Movie Critic”!

Brad Pitt se pregătește să colaboreze cu Quentin Tarantino în cadrul celui de-al zecelea și, aparent, ultim film al regizorului, intitulat „The Movie Critic”. Stadiul negocierilor nu este încă clar, conform informațiilor furnizate de Variety.

Tarantino nu a dezvăluit prea multe despre „The Movie Critic”, dar se pare că acțiunea se va desfășura în sudul Californiei în anii 1970 și va urmări povestea unui critic de film cinic. Există speculații că acesta ar fi inspirat din viața lui Pauline Kael, regretata scriitoare de la The New Yorker, unul dintre cei mai influenți critici de film ai vremii sale.

Regizorul a evitat să ofere detalii despre „The Movie Critic” în cadrul unei discuții la Festivalul de Film de la Cannes din 2023, declarând: „Nu vă pot spune nimic până nu vedeți filmul. Sunt tentat să fac câteva dintre monologurile personajului chiar acum, dar nu am de gând să o fac. Poate dacă ar fi fost mai puține camere video. Trebuie doar să așteptați și să vedeți”.

Brad Pitt se pregătește să filmeze anul acesta pentru „Top Gun: Maverick”, un lungmetraj despre cursele de Formula 1 regizat de Joseph Kosinski. În această producție Apple, el va interpreta rolul unui pilot veteran care iese la pensie pentru a concura alături de un pilot începător și de titanii acestui sport. Astfel, dacă discuțiile pentru „The Movie Critic” se finalizează, producția probabil că nu va începe până la jumătatea anului sau chiar mai târziu. Deocamdată, niciun studio nu este asociat filmului, care va fi realizat în California și va beneficia de un credit de 20 de milioane de dolari.

Brad Pitt și Quentin Tarantino au colaborat anterior la „Inglourious Basterds” din 2009 și la „Once Upon a Time… in Hollywood” din 2019, acesta din urmă aducându-i lui Pitt un premiu Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar. „Once Upon a Time… in Hollywood”, cu Leonardo DiCaprio și Margot Robbie în rolurile principale, a obținut, de asemenea, un succes notabil la box office, generând 377 de milioane de dolari la nivel global.

Tarantino și-a exprimat intenția de a se retrage din lumea cinematografiei după cel de-al zecelea său film. De la debutul său cu drama polițistă independentă „Reservoir Dogs” în 1992, regizorul a continuat să impresioneze cu filme precum „Pulp Fiction” (1994), câștigător al premiului Palme d’Or, „Jackie Brown”, „Kill Bill: Volumul 1” și „Volumul 2”, „Death Proof”, „Django Unchained” și „The Hateful Eight”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *