logo
RNTV Live

Braconaj în Prahova. Trei persoane, prinse în timp ce vanau/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Braconaj în Prahova. Trei persoane, prinse în timp ce vanau

Braconaj în Prahova, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Trei indivizi au fost prinși împușcând  ilegal iepuri,  pe fondul cinegetic Plopu, la limita cu orașul Urlați, fond aparținând AJVPS Prahova. Indivizii, doi din București, foloseau arme cu termoviziune.

Braconaj în Prahova. Trei persoane, prinse în timp ce vanau

Un paznic de vânătoare a auzit împușcăturile aproape de miezul nopții, în timp ce se afa în patrulare. A luat-o pe camp, în zona în care se vedeau farurile unei mașini. A reușit să îi blocheze pe braconieri în timp ce încercau să fugă.

Imediat a fost alertată și poliția. În mașina braconierilor au fost găsiți doi iepuri împușcați. În timp ce încercau să scape, unul dintre braconieri s-a ascuns într-un șanț împreună cu armele. Indivizii, doi din București și unul din Prahova, au folosit arme cu termoviziune, una dintre puști având și amortizor.

Pentru că au vânat în afara sezonului, cei trei sunt acum cercetați penal pentru braconaj, dar și pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor