2500 de lei! Atat plăteau clienții de ocazie pentru a ajunge în patul uneia dintre minorele care practicau sex pe bani în bordelul care a funcționat timp de un an de zile în centrul Constanței. Bărbații erau racolați, în principal, dintre marinarii și navigatorii străini care ajungeau aici, de către taximetriști care erau plătiți pentru munca lor. Tot ei se ocupau și ca fetele să nu practice prostituția în afara bordelului pe cont propriu. Dacă se afla despre o astfel de faptă, tinerele erau date pe mana patronului bordelului.

Angajatele, indiferent dacă se prostituau sau nu, aveau contracte de muncă semnate pentru suma de 3.000 de lei. La audieri însă, majoritatea au declarat că făceau cel puțin 1.500 de lei pe noapte, și între 3.000-5.000 de lei pe weekend dacă aveau parte de clienți americani, notează realitatea.net.

Cea mai dorită dintre fetele bordelului era o minoră de 17 ani care provenea dintr-o familie săracă.

Patronul clubului și ospătărița care împărțea profiturile cu șoferii au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Pe mana oamenilor legii au intrat, în total, 15 persoane.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *