logo
RNTV Live

BONIFICAȚIE DOAR PÂNĂ PE 31 MARTIE

Barbuceanu Nicoleta

Contribuabilii ploieșteni mai au doar doua săptămâni la dispoziție pentru a plăti integral taxele și impozitele cu bonificația de 10%. Deja casieriile Serviciului Public de Finanțe Locale Ploiești s-au aglomerat, deși există și alte variante de a achita, inclusiv online.

Prezentă în emisiunea Time Alert moderată de Daniel Costache, Simona Dolniceanu, directorul Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești, a vorbit despre gradul de încasare a taxelor și impozitelor locale. Astfel, până la acest moment, 47% dintre persoanele fizice și-au plătit dările către bugetul local, iar în cazul persoanelor juridice, gradul de încasare este de 25%. Cei care achită integral până la 31 martie beneficiază de o reducere de 10%.

Conducerea Serviciului Public de Finanțe Locale Ploiești se așteaptă ca până la sfârșitul lunii martie gradul de încasări al taxelor și impozitelor să ajungă la 80%.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor