logo
RNTV Live

BOMBĂ: Fiul unui angajat la DNA, traficant de droguri!

cannabis-arad-640×400
Ștefan Petre

Autoritățile au reținut marți șapte persoane anchetate într-un dosar privind traficul de droguri în mai multe licee din București, procurorii urmând să ceară arestarea lor preventivă. Trei persoane se află deja sub control judiciar.

După efectuarea a 23 de percheziţii în București, peste 20 de persoane au fost duse la DIICOT. Procurorii susțin că, din anul 2022, membrii unui grupul infracțional organizat au vândut droguri de risc și de mare risc consumatorilor, inclusiv elevilor din licee din București.

Doi dintre liceenii conduși la audieri de procurorii DIICOT ar fi elevi la Liceul Traian și Liceul Hristo Botev, iar părinții lor lucrează la Ministerul Afacerilor Externe, respectiv DNA, au declarat pentru G4Media surse judiciare. Procurorii îi suspectează că, alături de ceilalți membri ai rețelei, vindeau droguri în licee și zona cluburilor din Sectorul 1.

Ancheta a scos la iveală detalii uluitoare. Băiatul care ocupa locul secund în ierarhia grupului de traficanți, fiind responsabil de vânzarea de cannabis, heroină și ecstasy, are un părinte angajat la DNA.

Mai mult, surse judiciare spun că acesta avea salvate în telefonul mobil fotografii în care ținea în mâini saci plini cu cannabis. Procurorii au accesat telefonul acestuia în cadrul perchezițiilor.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate au fost ridicate aproximativ 300 de grame de canabis, două grame de cocaină, cinci grame de ketamină şi comprimate din categoria benzodiazepinelor, cinci mărunţitoare mecanice, patru cântare electronice de mare precizie, mai multe telefoane mobile cu cartele SIM şi suma de 4.700 de lei, despre care există bănuiala rezonabilă că ar proveni din activităţi de trafic de droguri, relatează Digi24.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor