logo
RNTV Live

Bolnavii non-covid, apăraţi de Graţiela Gavrilescu:” Vom încerca să interzicem, în Parlament, aberațiile decise”

244573637_4609510015767888_2969029031818719159_n
Mihai Constantinescu

Bolnavii non-covid, apăraţi de Graţiela Gavrilescu:” Vom încerca să interzicem, în Parlament, aberațiile decise”

Sistemul sanitar românesc este în cădere liberă, iar bolnavii non-covid nu mai pot ajunge în spitale din cauza deciziei luate din cauza pandemiei de Sar-Cov-2 pentru a se limita răspândirea virusului, adică de a nu se mai face internări.

“Din nou, bolnavii cronici au de suferit din cauza incompetenței celor responsabili de gestionarea crizei sanitare. Din nou, bolnavii non-covid sunt puși pe liste de așteptare și operațiile care nu sunt urgente se amână…La nivelul de trai, veniturile și spaima de spitale a românilor, probabil că singurele operații ce nu sunt urgente sunt cele estetice, care oricum nu se fac la stat!

Am, încă, în minte imaginea bolnavilor în cârje și a celor scoși pe tărgi și în cărucioare, noaptea, de la Foișorul de Foc…Că așa a decis un ministru dus cu capul!Se dovedește, din nou, că guvernul demis își merită soarta!Vom încerca să interzicem, în Parlament, aberațiile decise, până ieri, la Palatul Victoria!”, a scris pe Facebook deputatul umanist Graţiela Gavrilescu.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/nou-tip-de-inselaciune/

Pentr mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor